psani

Proč jsem se rozhodla psát blog?

Na tuto otázku mám několik odpovědí, ale ta nejzásadnější zní:

ráda bych vás inspirovala svým příběhem, který si můžete přečíst zde

předala vám svoje dlouholeté znalosti a zkušenosti z praxe. Pomohla vám vyznat se v labyrintu českých zákonů a předpisů. Usnadnila vám rozhodování, zda zůstat nebo jít. Vydat se vlastní cestou a začít podnikat. Nebudu vám lhát, není to cesta snadná, ale může být dobrodružná, inspirující a zcela jistě vás obohatí o spoustu zkušeností. Posunete se mnohem dál než si dnes dokážete představit.

V roce 2010 jsem se rozhodla a vydala na svoji cestu já. Začínala jsem jako účetní, postupně navazovaly další a další obory. A otevíraly se další dveře. Přes poradenství v oblasti účetnictví, ekonomiky a financí. Až po kurzy a školení profesních a podnikatelských dovedností, účetnictví i osobního rozvoje. To vše dohromady a k tomu ještě zakládání živností a společností mi poskytuje mnoho zkušeností, o které bych ráda podělila s každým, koho moje podání osloví, komu bude příjemné mne následovat.

Já miluji svobodu a nedovedu si představit sedět osm hodin někde v kanceláři a nechat plynout drahocenný čas. Chci si každý den žít podle sebe. Dělat práci, kterou miluji a pracovat jen pro sebe. Trávit čas s dětmi a manželem, cestovat, bavit se a radovat ze života. Žít a plnit si svůj sen.

Chci vám ukázat, že pro rozhodování nemusíte mít v peněžence statisíce. A že i s malými dětmi se dá podnikat. Vždyť právě většinou naše děti jsou pro nás motivací. Pro mne tedy tou největší. Miluji svoje raubíře a tohle dělám právě pro ně. Pro svoji i jejich budoucnost. Máte to tak taky?


Mám kolem sebe spoustu lidí, kteří si stěžují…na práci, na malou výplatu, na nedostatek času, na zaměstnavatele, na kolektiv v práci…jiní, že nemají čas se věnovat dětem, rodině, cestování, svým koníčkům…a tak bych dokázala pokračovat ještě dlouho.


Jak tak poslouchám různé příběhy. Mám dojem, že spousta se jich točí v začarovaném kruhu. Potřebují peníze, ale zároveň nechtějí trávit v zaměstnání všechen svůj čas. Někteří se však bojí. Někdo má strach z nejistoty, jiný z financí, další z odmítnutí a těch strašáků všude číhá plno.

Jak vám mohu pomoci

To mne přivedlo na myšlenku, ukázat vám, že začít podnikat a vydat se vlastní cestou není nemožné. Někdy je to dokonce úplně snadné. A zcela jistě to dokáže každý, kdo má svůj sen, kdo má touhu. Jisté je jedno, kdo chce hledá cesty, kdo nechce, hledá výmluvy..

Rozhodně nejsem žádná spisovatelka, ale miluji svoji práci. Miluji pocit, kdy moje rady, podpora či inspirace někomu pomůže, posune ho v životě někam dál. 

Jsem tu pro to, abych vám ukázala cestu. Strasti, které by vás mohly potkat na cestě k vlastnímu podnikání. Ale také radosti, které na vás čekají, pokud se nedáte odradit hned na začátku a vydáte se na cestu.

Chtěla bych vám ukázat, že na stejném rozcestí, jako jste dnes vy, bylo, je a bude spousta dalších lidí se stejnými či podobnými obavami. Ale pokud v sobě máte touhu někam jít, něco dokázat a něco ve svém životě změnit, pak jsem tu pro vás a pokusím se vám podat pomyslnou pomocnou ruku, předat vám informace a zkušenosti, aby jste se mohli sami rozhodnout, zda je tato cesta pro vás zajímavá.

Moje rozhodnutí…moje cesta


Já jsem ráda, že jsem kdysi nelehké rozhodnutí udělala, a věřte mi, snadné to nebylo. Ale když se dnes ohlédnu zpět a vidím, jak moc jsem se změnila já, jak moc jsem se naučila a jak se tím radikálně mění můj život. Jsem na sebe pyšná, že jsem se nenechala udolat obavami a vykročila právě tímto směrem. A vím, že stále nejsem na konci cesty a těším na další výzvy, které mne čekají.


Já to mám vždy tak, že nikdy nelituji toho, co jsem udělala. I když něco nedopadne přesně tak, jak jsem si představovala, vždy mne to posunulo někam dál. Něco nového jsem se naučila a případně se z chyby poučila. Jediné čeho vždy lituji, je promarněná příležitost, něco co jsem nezkusila a nechala se zadupat strachem. A hlavně lituji každý promarněný čas. To je to nejcennější, co mám.

Pokud v sobě máte kousek touhy, pojďte a vydejte se se mnou na to úžasné dobrodružství, které nás čeká. Vždy se můžete vrátit zpět a žít svůj život tak, jak chcete. Je to jenom na vás.

I cesta je cíl…

Pokud máte jakékoli dotazy nebo se chcete poradit, můžete mne kontaktovat na e-mail: info@petratrnkova.cz

sledovat další články a novinky

Můžete se připojit do uzavřené skupinky na facebooku, kde budete mít možnost sdílet své dotazy a náměty s dalšími podnikateli a čtenáři, kteří se o oblast podnikání zajímají. Vzájemně se podporovat a vyměňovat si rady a zkušenosti.

Buďme ve spojení

Pokud už jste se rozhodli, že podnikání je pro vás to pravé, máte potenciál uspět, ale nejste si zcela jisti, co a jak vás vlastně na té podnikatelské cestě čeká. Pak mám pro vás skvělou zprávu. Mám mnoho zkušeností, a proto vím, že začátek cesty je to nejtěžší, proto bych vám ho ráda usnadnila a pomohla vám vydat se na cestu, s co nejmenším trním okolo 8-)

E-SHOP

Online kurzy a programy

Mentoring, mastermind a high ticket

 

Jsem business mentorka a koučka pro podnikatelky

Ukazuji podnikatelkám cestu, jak propojit jejich intuici s efektivními strategiemi online byznysu, vedoucí nejen k prosperujícímu podnikání v souladu s jejich pravou esencí, ale také k hluboké osobní transformaci. 

Spolu tvoříme MAGII ONLINE PODNIKÁNÍ, kde se srdce vášně a mysl strategie prolínají v harmonické symfonii, odkrývající nejen cesty k úspěchu, ale i k hlubokému osobnímu rozkvětu.
Jsem vaším průvodcem k tomu, abyste objevili nekonečnou sílu své intuice, a proměnili ji ve zlato vašeho byznysu.
Naše společná cesta je oslavou ženské síly, odvahy a kreativity, kde každý krok vpřed je krokem do světa, kde vaše podnikání kvete v souladu s vaší pravou esencí.

S klientkami pracuji na nastavení efektivních a skvěle fungujících strategií v souladu s naší hlubokou vnitřní moudrostí a jedinečnou energií každé z nás.

Můj příběh si přečtěte zde >>

Můžete mi napsat na e-mail: info@petratrnkova.cz

informace o aktuálních mentoringových programech naleznete zde>>

informace o aktuálních online kurzech naleznete zde>>
Komentáře
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře